The 2-Minute Rule for gömme rezervuar

Wiki Article

Your browser isn’t supported any more. Update it to get the best YouTube encounter and our most recent functions. Learn more

This Site is employing a safety services to guard itself from on line assaults. The motion you merely executed triggered the security Resolution. There are various steps that could cause this block which include publishing a specific term or phrase, a SQL command or malformed data.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için one yıl parça garantisi veriyoruz.

Dezenfeksiyon için genellikle klor veya hidrojen peroksit gibi kimyasal dezenfektanlar kullanılır. Bu maddeler, belirli bir konsantrasyonda suya eklenerek rezervuar içinde dolaştırılır.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the ideal YouTube expertise and our most recent attributes. Learn more

Vitra gömme rezervuar şamandıra suyu kesmiyor ya da su kaçırıyor ise gömme rezervuar en kısa sürede tamir etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde yüksek su faturaları ile karşılaşgentlemanız olasıdır.

VitrA’nın akıllı klozet modelleri ile uyumlu rezervuarların montajı içinse elektrikli bağlantı parçalarının kullanılması gerekir.

You are able gömme rezervuar to electronic mail the positioning operator to let them know you were being blocked. You should incorporate Everything you had been doing when this site arrived up along with the Cloudflare Ray ID discovered at the bottom of this website page.

Klozet kapağını klozet kasesine yerleştiriyoruz. Klozet kapağı, klozet kasesine sıkıca oturmalıdır.

Trendyol’daki son six ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları gömme rezervuar ile hayat bulan gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, quit valfi ve ayarlanabilir ince ya da kalın metallic ayaklı gömme rezervuar gömme rezervuar modellerinden oluşur.

Böylece kimyasal kalıntıların ve deterjanın kalıntılarının temizlenmesine yardımcı olacaktır. Rezervuarın içine temiz su eklenerek yeniden doldurun. Yenilenmiş suyun kalitesini kontrol etmek için uygun gözlem yapabilirsiniz.

Vitra gömme rezervuar iç takımı montajı yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar şunlardır:

Su tahliye hortumu gömme rezervuar veya vakum pompası gibi uygun ekipmanlar kullanılarak suyun boşaltılması sağlayabilirsiniz. Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şartwork.

Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra rezervuarın güvenliğini sağlamak için kapağın kapatılması gerekiyor.

Report this wiki page